за нас

Агро-Комерц 92 постои од 1992 год.

и се занимава со производство на кисели краставички, феферони, печени пиперки, вкусен ајвар и многу други производи во прехрамбената индустрија мора постојано да инвестираме, да размислуваме на брендирање, добар пласман, извоз...
Затоа Агро-Комерц 92 својата визија ја остварува преку инвестирање во персонални ресурси во областа на прехрамбената технологија, наша темелна цел е конзервирањето на храна да се реализира во безбедни и хигиенски услови.

Основа за ваков тип се

Поволните климатски карактеристики на регионот од каде произлегуват суровини со висок квалитет и познато географско потекло.

Агро-Комерц 92 се декларира со

Одговорност, Флексибилност и Принципи, која е подготвена да одговори на предизвиците на современата прехрамбена технологија,со цел да се избори за своето место на европскиот пазар за храна...

ПРОЗВОДИ

Вкусни кисели краставички, феферони, печени пиперки, вкусен ајвар и многу други производи.

ПРОЗВОДИ

- Корнишон

- Феферона

- Чорбаџиска пиперка

- Печена пиперка

- Пиперка филети

- Ајвар

- Лутеницаs

- Цвекло

- Гамба со зелка

Ед. Мера

- 0.370 гр.

- 0.720 кг

- 1.5 кг

- 1.7 кг

- 2.5 кг

- 5 кг

Нашите Производи

Нашите производи се прават со суровини со висок квалитет и со помош на најнови технички производствени процеси.

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

Агрокомерц92

стапете во контакт

Вашите прашања и забелешки се важни за нас.

Your message has been sent. Thank you!